Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

MADgIK BLOG

LCT, ένα εργαλείο εκκαθάρισης αδειών για επαναχρησιμοποίηση των ερευνητικών αποτελεσμάτων

Δύο συχνά ζητήματα που απασχολούν τον κόσμο των ερευνητών σχετικά με το περιεχόμενο που παράγουν και κυρίως τη δημιουργία παράγωγων αποτελεσμάτων (π.χ. δεδομένα και πολυμέσα) είναι το ελλιπές νομικό υπόβαθρο σχετικά με τα δικαιώματα χρήσης και το υψηλό κόστος εκκαθάρισης της αδειοδότησης (license clearance).

Η Ελευσίνα μέσα από ένα παραμύθι

Η ψηφιακή αυτή περιήγηση απευθύνεται κυρίως σε μαθητές που θέλουν να περιηγηθούν στην Ελευσίνα στο πλαίσιο σχολικής επίσκεψης. Ουσιαστικά βασίζεται στην κειμενική πληροφόρηση / τεκμηρίωση των τοπόσημων που έχει γίνει από την ομάδα του έργου Pros-Eleusis, αλλά αξιοποιεί παράλληλα στοιχεία μυθοπλασίας και φανταστικά μέσα από τη συγγραφή ενός πρωτότυπου παραμυθιού για την Ελευσίνα από την ερευνήτρια του Ε.Κ. «Αθηνά»/Ι.Ε.Λ. Ξάνθης, κ.

Έργο ΑΡΙΑ: Ερωτηματολόγιο σχετικά με τον Νίκο Σκαλκώτα

Ποιος ήταν ο Νίκος Σκαλκώτας; Ποια η σημασία του έργου του; Συμπληρώνοντας το σύντομο αυτό ερωτηματολόγιο θα μας βοηθήσετε να μελετήσουμε το ενδιαφέρον του κοινού σχετικά με τον Νίκο Σκαλκώτα. Η διάρκεια του ερωτηματολογίου δεν ξεπερνά τα 15-20 λεπτά και η συμμετοχή σας θα είναι ανώνυμη.

Ερωτηματολόγιο: https://narra.live/aria-research